Welcome Guest   ( Log In | Register )
Advanced
Search
Loading tabs, please wait...

Welcome to HiResCovers.NET

Looking for Custom DVD Covers, Custom DVD Labels, Game Console Covers and Labels, Movie Posters, and Blu Ray Covers? You've found them! HiResCovers.net is the friendliest and best DVD and BluRay cover site, and your home for everything related to movie covers. We have over 500 GB images, and they are all 300dpi and Quality Checked.

Check out thumbnail samples of our Custom DVD Covers and Custom DVD Labels in our auto-scrolling showcase to your right. Use the search box above to search our cover and label gallery for your favorite. And use the menu at the top of the page for easy access to the entire site.


 
Closed TopicStart new topic
BearStyle
post Sep 5 2006, 07:04 PM
Post #1

Resident Bear
Group Icon

Group: Contributor

Posts: 1,558
Thanks: 0
From: State of Awsome
Joined: May 20 2006
Retired Master Designer



Okay, so I've been working all night in Photoshop (CS2) but all of a sudden it closes on me - no error message or anything.
I get pissed realizing I hadn't saved for a while, but I decide to give it another try.
Open up, works fine. Untill... I decided to double-click a layer to bring up the "blending options" window (where you add shadow, stroke etc.). The "OK / Cancel" button is now gone and some other options are not visable (tho if you click random where the OK button should be, it applies what you did...)
Then after a few minutes, it closes down again! It just closes, no message, nothing..?
Next time I open it up, I try to get to the "blending options" it just closes, not even shows the window or anything.

So I'm on a Windows PC - as you might have figured (IMG:http://www.hirescovers.net/forum/style_emoticons/default/tongue2.gif)
Anyone got any idea?
Don't wanna go down to the basement and search for that darn box where I have my install cd's.
I just moved so it's a real mess.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 

BearStyle
post Sep 5 2006, 08:12 PM
Post #2

Resident Bear
Group Icon

Group: Contributor

Posts: 1,558
Thanks: 0
From: State of Awsome
Joined: May 20 2006
Retired Master Designer



Problem solved, was a label-template which caused all the fuss..
Close/remove this thread if wanted.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 

Guest_filmboy_*
post Sep 5 2006, 08:39 PM
Post #3



Guests


Thanks:



Glad you sorted it! (IMG:http://www.hirescovers.net/forum/style_emoticons/default/8824.gif)

Thread closed.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 

Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 
« Next Oldest · General Help · Next Newest »
 

The Artwork hosted on this site is for personal use only. We do not condone piracy and we do not supply images for use in any illegal activities, including DVD or Blu-ray piracy.
Time is now: 11th December 2016 - 07:56 AM Gallery Index Privacy policy Lo-Fi Version RSS